Láttam egy videót egy bizonyos mobil szolgáltató reklámja alapján készült rejtett üzenet értelmezésről. Nem viszem túlzásba a tévézést, de a tehetség kutatókat, főleg az elején, s ha nem csak az énekesekről szól, szeretem, s mivel nemrég indult az egyik új, így tegnap, szombat este bekapcsoltam a tévét.

Az üzenet, a videóban arról szól, hogy szimbólumokon keresztül bombázzák az emberi tudatot, befolyásolni próbálnak, s nem feltétlenül csak a vásárlásra ösztönözve, hanem egyfajta énközpontúságra nevelve.

Amely az élvezetekről, vágyak kielégítéséről, és csak és kizárólag az egónkról szól.

Kamasz koromban a Nekronomikon, különleges és titkos könyvnek számított. Korlátozott példányszámban adták ki csak, aztán be is tiltották. Ma már szinte minden könyvesboltban kapható.

Pecsétekről írt, amin keresztül megidézhetők bizonyos erők, szellemek, ha jól emlékszem,  a sumér mitológián keresztül.

Az Atlantiszi Angyalok című könyvben szintén pecséteken keresztül lehet bizonyos angyalokat meghívni az életünkbe.

Ábrákon keresztül.

A videó a logókra hívta fel a figyelmet. A logók, mint pecsétek, ábrák jelentőségére, ennél a bizonyos reklámozó cégnél. Tegnap egy másik szolgáltató reklámjánál, már eszerint néztem a mondanivalóját, üzenetét, s figyeltem a logót is.

Ősidők óta használják ezeket a firkákat, rajzokat, hogy befolyásolják a tudatot.

Aztán, ahogy néztem a tévét, egy zombi film reklámja kezdődött. S szinte már nevetnem kellett a gondolaton, hogy milyen szinten néznek agyhalottnak bennünket.

A Supernatural című filmben is pecsétekkel védekeznek a démonok, s egyéb lények ellen. Van hogy angyalokat is csapdába ejtenek, mert a film szerint háború dúl az angyalok és démonok között. Aztán elszabadulnak a leviatánok, akik a purgatóriumban töltötték idejüket ugyan, de egy feltörekvő angyal miatt, végre visszajutnak ebbe a világba. S bár időnként embereket esznek, s beszivárognak mindenhova, a legutóbbi rész szerint, valójában azért vannak itt, hogy feltalálják a rák ellenszerét. A leviatán amúgy Lucifer egyik neve…

Édesanyám cukorbeteg volt évekig, amolyan időskori cukorbetegsége alakult ki, jó pár évvel ezelőtt. Az orvosa ajánlotta, hogy szedjen aszpirint is, mindennap, mert akkor nem lesz szívinfarktusa. Ma olvastam egy cikket valahol arról, hogy a rák megelőzésében is milyen jó az aszpirin kis mennyiségben. Jó anyám mégis leépült. Nehezen beszél, nem találja a szavakat. Kiderült, hogy agybevérzései voltak, s bár a cukra elmúlt, s nem lett sem rákos, és a szíve is rendben van, az agya sérült. Az orvosi vizsgálatok szerint nem az aszpirin okozta.

Szedjünk gyógyszert a megelőzésre is, mossuk fluorral a fogunkat, együnk tartósító szerrel dúsított műanyag kaját, igyunk energiaitalokat, s tegyük, amit mondanak. Vásároljunk, fogyasszunk, ne törődjünk semmivel. Ja és ha esetleg nem szórakoznánk jól, nézzünk zombi filmeket. Így legalább nyugton maradunk. Nem lázadozunk, forrongunk, így nem csinálunk semmit.

Pedig érdemes tisztában lenni a szimbólumok jelentésével, főleg amikkel túl gyakran bombáznak, s oda figyelni a mélyebb tartalomra. Mert vannak akik visszaélnek az ősi tudással, s védekezni csak úgy tudunk ellenük, ha meglátjuk a jeleket, történéseket. S tudatosak maradunk.

Minden összefügg. S ha emelkedni akarunk, tanulni kell, mert akik lent próbálnak tartani minket, mindezt már tudják, s használják.

Mégis, akik az emelkedést segítik, filmeken, könyveken keresztül igyekeznek ébreszteni az embereket, hogy lássák végre ezeket a dolgokat meg.

Nagyon jó gondolatébresztő videókkal találkozom nap mint nap videó megosztó oldalakon.

S akit a fent említett videó érdekel, keressen rá az üzenet szóra egy ilyen oldalon.

Játék az élet, de vannak akik el akarják rontani, s ők akarnak mindenáron vezetni, nyerni. Pedig a játék önmagáért jó. Nem kellenek titkos ellenségek, akik befolyásolni, s elbutítani próbálnak.

Mert kétpólusú világban élünk, s ha az egyik oldal már túlságosan elnyomott, átbillen, s az áldozatból lesz a vadász, s vadászból az üldözött.

De: attól még a játék játék marad.

 

 

« »