Sallak Kinga vagyok.

Az oldal tartalma a játékos létezéshez visszavezet, s ha hiszel nekem, ami persze nem kötelező, szinte észre sem veszed, s az életed is tündérmesére kezd hasonlítani.

Rajtad áll, ha elég bátor vagy aláereszkedni a mesék és varázslatok titokzatos világába, miközben újra gyerekké válsz. Kiszabadítod-e eltemetett lényed hercegét vagy hercegnőjét a várfogságból, megrázod-e magad, hogy táltos paripaként felröppenj, s az egekig szárnyalj? Hátadra kapod-e a gyerekeket, s hogy együtt legyőzzétek a mindennapok nehézségeiből táplálkozó félelmetes számla szörnyeket?

Mert a szülői mesterség is tanulható, ahogy a fantázia, a kreativitás is fejleszthető. Ki ne akarna egyre jobbá és jobbá válni ezekben? De saját sérüléseinket akaratlanul is átadhatjuk, ha nem oldjuk ki magunkból. Sokféle megoldást, praktikát találsz az oldalon, hogy magad is a létezésed mágusává válhass.

Mert a csoda, Isteni mágia benned él. Én csak segítek emlékezni rá.

S hogy miért pont gyermekvallás? Mert szabad, mert öntörvényű, mert lényege a mindenség, vallása a végtelen szeretet és odafigyelés. S mert még nem rontották el. Gyermeki. Ha segítünk saját gyermekeinknek, varázserejét magunkban is újra megtaláljuk, s teljesebb lesz létezésünk ebben a dimenzióban.

Végzettségem újságíró és médiainformatikus (kommunikáció szakos bölcsész), megfordultam jó néhány rádiónál és kisebb, nagyobb újságoknál főleg. (Ha bővebben érdekel életem ezen szakasza, kérlek írd be a google keresőbe a nevem.) Elvégeztem egy ökogazdálkodási és turisztikai képzést, és szereztem egy kertészmérnök diplomát is.

 De tanítottam az elmúlt években kisebb nagyobb kihagyással különféle sporttáncokat, drámajátékot, angolt is gyerekeknek, mert van egy diákszínjátszó rendezői papírom, gyakorlatom is, no meg volt szerencsém a cirkusz stúdiójában jó pár éve zsonglőr elemeket, cirkuszi akrobatikát tanulni. De voltam krupié, utcai könyvárus, benzinkutas, internet kávézóban recepciós, meg hanglemez kiadóban is, aztán különféle irodai munkaköri tapasztalatokat is szereztem, no meg papucs orrán pamut bojt, hogy Pompom-ot idézzem.:)

Az oldal sokféle tapasztalat, aha élmények egységbe foglalásának eredményeként született, ahol végre leírhatom, amit látok, érzek, tapasztalok a világból, saját magam szerkesztőjeként.  Szeretek írni, s a véletlenek játéka úgy hozta, hogy megtanulhattam a honlap szerkesztést egyre jobban, így született először a http://tudatos.gyermekvallas.hu oldal. Megszerettem a honlap készítést, így jó néhány üzleti honlap is kikerült már a kezeim alól.

Egyéb szöveges oldalaim: napirizsahttp://gyermekvallas.blog.hu,

és a tanyás, földes blogom, mivel sikeresen pályáztunk állami földekre, s szeretném megosztani a tapasztalataim a kezdetektől, lépésről lépésre.

Az oldal alján találsz egy facebook feliratkozás dobozt, ha tetszik az oldal, csatlakozz.

Ha írni akarsz nekem, megteheted a szerk(kukac)gyermekvallas.hu e-mail címre.SK

Áldott, Békés, Vidám Napot Kívánok!