Véletlenek. Kapcsolódások.

Előző bejegyzésemben írtam a Plejádos könyvről, és a földelés gyakorlatáról. Természetesen én is belekezdtem újra a gyakorlásba, s időnként fájt is kicsit az alhasam. Nem adtam fel, kapcsolódtam tovább “bőszen”:) az anyaföldhöz, s figyeltem az eseményeket.

Ami utólag tudatosult bennem, hogy sokkal gyorsabban teremtődnek a dolgok: pl elindultunk valamerre, át kellett jutnunk az egyik, a város budai oldalán található főútra, a körgyűrűn keresztül. Épp csak ráhatjottunk, a párom máris a lehetséges dugóról kezdett beszélni. Ráripakodtam, hogy ne teremtse már meg, s még a töröl, töröl, agykontrollos szólást is bevetettem, mégsem úsztuk meg. Az egyik rádióadó, ahol negyedóránként mondanak közlekedési híreket, jazzt játszott, később kiderült, hogy áramkimaradás miatt leálltak a számítógépeik, s a közlekedési hírekről ezek után valahogy megfeledkeztek. Mi meg célirányosan, mit sem sejtve, haladtunk a hatalmas dugó felé.

Van egy olyan szokásom, de csak ha én vezetek jut eszembe, és a pesti körgyűrűn is kell haladnom, hogy fényangyali segítséget kérek, hogy ne legyen dugó. Legtöbbször bejön.  Most a párom volt a gyorsabb, de ő az ellenkezőjét teremtette meg a hozzáállásával, hiába próbáltam  oldani, mindenféle bűbájjal, agykontrollos praktikákkal.:)

Aztán a kapcsolódásokra lettem figyelmes, földelés, agykontroll, egyik hírlevélben Domokos Gabriella: Hatodik érzék a köbön, című könyvének ajánlása, aki csoda számba menő sikereket ér el nap mint nap, ezen technika használatával. Megszereztem a könyvet, és egyik módszerét rögtön ki is próbáltam. Ő ugyanis úgy védekezik a szúnyogok ellen, hogy mentálisan üzen nekik: ha megcsípik, lecsapja őket, úgyhogy jobban járnak, ha békén hagyják. Működik , saját magam vagyok az élő példa rá. Bár én továbbiakat is hozzátettem: kedves szúnyog, hagyd békén a családomat is, és nem esik bántódásod.

Éjszaka van, és csönd. Nincs az a jól ismert hang,  amely az éjszakai portyára induló vérszívókat jellemzi.

Hogy ez eddig miért nem jutott eszembe a csigákkal kapcsolatban?:)

« »