Sokakat foglalkoztat, van akiből kíváncsiságot, másokból ellenérzést, félelmet válthat ki a 2012-es év, amely lassan de biztosan közeledik.

Annyi elmélet van már róla, hogy elmondható, nem tudunk nem foglalkozni vele, még ha néhány gondolat erejéig is.

Van aki összefoglalja, hogy mi történik a nagy világban, sokféle írás, gondolat olvasható ITT

Van aki tanulmányt ír róla, amely feliratkozás ellenében letölthető, olvasható a http://kerekegeszember.hu –n,

sőt van aki ezoterikus naptárt, kalendáriumot készít erre az évre, amelyet ide kattintva lehet megrendelni:

vagy itt lehet hirdetni rajta:

Ha rendelésre vagy hirdetésre adod a fejed, kedves Olvasóm, kérlek a megfelelő rovatba írd be, hogy itt hallottál róla.

S hogy nekem mi a véleményem 2012-ről? Kíváncsian várom. Számmisztikailag sokat várok tőle, és én abba a táborba tartozom, akik azt vallják, hogy a folyamat már elkezdődött, és nem egy nap alatt változik meg a világ. Nagyon kíváncsi vagyok a Nibiru bolygó körüli mítosz igazságtartalmára is, és hogy vajon mennyit fogunk észlelni belőle, és amelyet D. Melchizedek is említ az Élet virágának ősi titka című könyvében. Ír a Mer-Kha-Ba, mint felemelkedés eszközéről is, erről itt olvashatsz:

http://tudatos.gyermekvallas.hu/category/merkaba

Én abban hiszek, hogy akármi is történik 2012-ben, ha magunkban felismerjük végre az Isteni részt, s hagyjuk kifejeződni, magasabb rezgésszámra hangolódni, életünket a szeretet s szolgálat jellemzi, akkor bármi is történik, mi mindenképp gazdagodunk általa.

Szerintem sok csoda fog történni abban az évben, mert az emberek csodákra vágynak, hogy a hitük erősödjön, s már igencsak bennük, bennünk van a várakozás. Fölösleges tagadni, a kíváncsiság erősebb.

Aki attól fél, hogy világvége lesz, lehet így eszmél majd mindenható magjára a lelkének, s bár először a pusztulás és egyéb rémképek hírét fogja kihallani mindenből, végül annyira alámerül ebben a félelemben, hogy egyszer csak átbillen, s ezzel megtisztul, elengedi végre az önkínzó gondolatokat, és önmarcangolás helyett, örömét leli mások szolgálatában. Világvége helyett már a csodavárás jellemzi. Lelke újra szabaddá válik, s talán az Isteni részt is felfedezi végre önmagában.

2012 december 21 a kritkus tömeg megjelenése a tudatosság terén, írja Srí Ram Kaa és Kira Raa a 2012 van választásod című könyvében. Ez arra enged következtetni, hogy erős, megrázó, felemelő tapasztalások fogják jellemezni az évet.

 

 

 

« »