Van egy bizonyos cég, aki állandóan bombáz ajánlataival, sokféle színes papírt is küld, mindenféle lehetséges álomnyereményekről. Örülni szoktam nekik, van egy nagy habszivacs táblám, s fel is szoktam rakosgatni rá, hiszen többször magas összegek mellett oda van gépelve a nevem, mint nyertes. Kell ennél jobb megerősítés?

Egyik alkalommal egy autót is felajánlottak, nyereményként, ha megrendelek ezt vagy azt. Szép kocsi, kitettem ezt a képet is. S érdekes módon valamelyik nap fél füllel hallottam talán az egy reklámban, hogy az egyik áruház nyereményjátékában pont ez a típusú autó szerepel, ha ott vásárol az ember bizonyos összegben. Utánanéztem interneten: még a szín is egyezett. (Más cég nyereménye, nem ugyanazé.) Dolgozik a tudatalattim. Kiszűrte az infót, hiszen keveset nézek tévét, de ezt mégis meghallottam.

Örvény de nevezhetjük áramlásnak is. Ha rátalálunk, belevetjük magunkat úgymond, megváltozik a rezgésszámunk. De ez most intenzívebb, erőteljesebb feladat. Ester Hicks videója erről,  nekem aha élmény volt.

Ezt az intenzív izgalmi állapotot, amelyet bemutat, görcsösség nélkül megélni nem is nehéz, csak gyakran eszünkbe kell jusson. S ha legalább hatvanöt másodpercig fenntartjuk ezt az állapotot, beindul a változás, állítja az írónő egyik művében.

Nekem új volt a sebessége, intenzitása, amivel erről beszélt, hiszen az alap meditációs állapotban, béke van bennünk, a bőség, gazdagság meg odalebeg hozzánk.

Ez viszont teljesen más. Dinamikus, izgalmas, vibráló, erőteljes állapot.

Ébredjetek rá az erejére.

A videó linkje: Hogyan lépjünk be az örvénybe

Bőséges Áldást Kívánok!

« »