Na ez lesz ám a bogaras vaják:) Nem szó szerint a bogarakról írok most, hanem a szó átvitt értelmében nézhetsz bogarasnak Kedves Olvasóm, vállalom.  Ugyanis arra az elhatározásra jutottam, hogy továbbfejlesztem fehér fényes gyógyító technikámat, s kipróbálom a tartozásaimon is.

Persze nem arra gondolok, hogy mondjuk Marinak lógok x ezer forinttal, s küldök helyette fehér fényt neki:) Nesze semmi fogd meg jól. Hanem van pl. az a fránya diákhitel: előbb-utóbb törlesztenem kell.

Mikor végig gondolom, hogy miket kell kifizetnem, ez is gyakran eszembe jut, bár most épp “mentesülök” a fizetési kötelezettség alól a gyerek hároméves koráig.

Lelki szemeim előtt megjelenik egy számla, érdekes módon mindig adóhatóságunk számlakivonataként látom:), valamiért jól lefényképezte magának az agyam:) s rajta a minusszal kezdődő összeg. Egyszerű, mint az egyszeregy.

Plusz jelre változtatom a képet, s küldöm a jóöreg fehér fényt is neki, ragyog az a plusz jel, s az egész számlakivonat. Megkönnyebbülök.

Ja, hiszen nem is tartozom már, rendeztem!

Az Univerzum intézi helyettem. Megteremtettem. A megoldás adja magát. Kíváncsian várom mi lesz. Valahányszor eszembe jut, már nincs rossz érzésem tőle, inkább csodálattal tölt el az adott számla fehér fényben ragyogása.

Beszámolok, ígérem, amint kézzel foghatóvá válik.:)

« »