Olvastam egy technikáról, az a lényege, hogy minden számlára, amit kapunk, boltban , akárhol, írjuk rá, hogy Pénz egyenlő Szeretet, mert ezzel emeljük a rezgésszámát.

Az írót nem zavarja, hogy visszakérdeznek sokan, hogy ez miért jó, de minket zavarhat, mégis alkalmazni akarjuk, pl hogy több pénzünk legyen, ami nem egy utolsó szempont, s hisszük, hogy csupán rezgés ez is, amely ugyanúgy emelhető, amennyire csökkenthető. Kevés a pénzünk, félünk a számláktól, rezgésszám a béka segge alatt. De ha azt gondoljuk, hogy több is van mint elég, már emelkedik, s a lehetőségek is megtalálnak, hogy valóban több legyen. Nehéz elhinni, tudom, de dolgozni kell rajta, nem aggódni, mert csak elzárjuk magunkat tőle, s újra az elme fogságába kerülünk. A lét nem aggódik. Ő csak van, s ott minden spontán történik. Aki vele rezonál, áldva vagyon, s élete bőséggel megtelik…

Visszatérve a számlákhoz: múlkor láttam egy UV tollat valahol egy boltban, kiváló lehetőség, hogy ezzel írjuk rá, hogy pénz egyenlő szeretet.

Másik javaslatom, például, ha emlékeztetni akarjuk magunkat az adott pillanat iránti hálára, s nem akarjuk mindenhova kiírni, hogy hálás vagyok, vagy hogy köszönöm, mert cikinek érezzük, a család vagy a haverok előtt, akkor találjunk ki rá egy szimbólumot, s azt ragasszuk ki ide-oda, vagy megint az UV tollat javaslom, vagy egy speciális nyelvet, amit kevesen ismernek, pl róvásírást vagy tibeti ábc-t bármit, amivel saját tudatosságunkat növelhetjük.

Íme egy példa Tolle: Most hatalma a gyakorlatban könyvéből idézve, kicsit átírva:

Megbecsülöm, elismerem, és teljesen elfogadom jelen valóságomat – ahol vagyok, aki vagyok, és amit éppen most teszek. Teljesen elfogadom azt, ami van. Hálás vagyok érte. Hálás vagyok azért, ami van. Hálás vagyok a létért. Hálás vagyok a jelen pillanatért. Hálás vagyok életem teljességéért. Jelen vagyok.

Áldás kísérje lépteid

« »